67333313 27027007

Skype Me™!
(пусто)
 
Голосование
Русский  Latviešu 
Valoda

Сортировать по: наименованию (возр | убыв), цене (возр | убыв), рейтингу (возр | убыв)


Sastāvdaļas: Cukurs, ūdens, apelsīns 25%, želejviela: E440; skābuma regulators: E330; konservants: E202.
• Svars 400g.
Uzturvērtība 100g produktā:
enerģētiskā vērtība - 777 kJ
enerģētiskā vērtība - 187 kcal
Tauki - 0g
no kuriem piesātinātās taukskābes - 0g
Ogļhidrāti - 45g
no kuriem cukurs - 44g
olbaltumvielas < 0,50g
šķiedras - 0g
Sāls (=nātrijs x 2,5) - 0,03 g
• Ražotājs GUNZ, Zolweg 1, 6841 Mader, Austrija.
• EAN 9002859036170
3.18
Нет на складе

• Citronu sulas koncentrāts.
Sastāvdaļas: ūdens, skābe: E330; citrona sula 5% no koncentrāta, konservants: E224 (satur sulfītus).
• Svars 200ml.
• Ražotājs GUNZ, Zolweg 1, 6841 Mader, Austrija.
• EAN 9002859018800
0.71
Нет на складе

• Dabīgais ziedu medus sola brīnišķīgu, maigu tekstūru un starojuma krāsu.
Sastāvdaļas: medus maisījums no Eiropas valstīm.
Papildus informācija: Dabīgais medus nav piemērots zīdaiņiem līdz 12 mēnešu vecumam
• Ražotājs: GUNZ, Zolweg 1, 6841 Mader, Austrija.
• EAN 9002859078392
5.51
Нет на складе
 
 
3.18
Нет на складе

Sastāvdaļas: CCukurs, ūdens, ingvers 7%, želejviela: E440; skābe: E330; konservants: E202.
• Svars 400g.
Uzturvērtība 100g produktā: 960 kJ (230 kcal), Tauki <0,5 g,, ogļhidrāti 55g, to starp cukuri 53 g, olbaltumvielas <0,5 g, sāls 0.1 g.
• Ražotājs GUNZ, Zolweg 1, 6841 Mader, Austrija.
• EAN 9002859036156
Uzglabāšana: pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī.
3.18
Нет на складе

Sastāvdaļas: Cukurs, ūdens, upenes 25%, želejviela: E440; konservants: E202.
• Svars 400g.
Uzturvērtība 100g produktā:
enerģētiskā vērtība - 779 kJ
enerģētiskā vērtība - 187 kcal
Tauki - 0,10g
no kuriem piesātinātās taukskābes - 0g
Ogļhidrāti - 45g
no kuriem cukurs - 44g
olbaltumvielas < 0,30g
šķiedras - 1,4g
Sāls (=nātrijs x 2,5) - 0,05 g
• Ražotājs: GUNZ, Zolweg 1, 6841 Mader, Austrija.
• EAN 9002859036095
3.18
Нет на складе
Valuta:
Jaunumi
05.06.2024 16:42:14
Подписаться на новости:
или RSS 2.0